T-313-17-2006

Regl. testēšanas sfēra


Adrese: Juridiskā adrese: Zinātnes iela 2, Priekuļi, Priekuļu pag., Cēsu nov., LV-4126 Atrašanās vieta: "Dižzemes”, Dižstende, Lībagu pag., Talsu nov., LV-3258

Telefons: 63220263


Akreditācijas lēmums pieņemts: 2024-01-30

Akreditācijas apliecība derīga līdz: 2025-04-12

Sfēra nereglamentētajā jomā: Graudu un to pārstrādes produktu fizikālā un fizikāli ķīmiskā testēšana, augsnes fizikāli ķīmiskā testēšana


Objekts Nosakāmie rādītāji Inf. avota nr. Normatīvi-tehniskās dokumentācijas nr. Metodes nr. Normatīvi-tehniskās dokumentācijas nosaukums Reglam
MK noteikumi Nr.663 "Prasības pārtikas kvalitātes shēmām, to ieviešanas, darbības, uzraudzības un kontroles kārtība" no 18.08.2008.1
Graudi, miltiMitrumsLVS EN ISO 712:20101 Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. References metode. (ISO 712:2009)1
1 LVS 278:2000Labība - Analīžu metodes - Lipekļa un tā kvalitātes noteikšana kviešu graudos
Lipekļa daudzums1 p. 7.1.5 Lipekļa (jēllipekļa) noteikšana1
Lipekļa pretestība deformācijai1 p. 7.2.6 Lipekļa kvalitātes noteikšana
GraudiTilpummasaLVS EN ISO 7971-3:20108 Graudaugi. Tilpummasas "hektolitra masa" noteikšana. 3.daļa: Parastā metode (ISO 7971-3:2009)
Graudi, miltiKrišanas skaitlisLVS EN ISO 3093:20109 Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hadberga-Pertena metodes (ISO 3093:2009)1
Sedimentācijas vērtība jeb Zeleny indekssLVS EN ISO 5529:201010 Kvieši. Sedimentācijas vērtības noteikšana. Zelenija tests (ISO 5529:2007)1
KopproteīnsLVS EN ISO 20483:200711 Graudaugi un pākšaugi. Slāpekļa satura noteikšana un kopproteīna satura aprēķināšana. Kjeldāla metode1

Testēšanas pārskatu akreditācijas sfērā tiesīgi parakstīt:

Viktorija Miglāne - laboratorijas vadītāja
Līga Anšmite - laborante

Back to Top