T-313-17-2006
Regl. testēšanas sfēra
Adrese: Juridiskā adrese: Zinātnes iela 2, Priekuļi, Priekuļu pag., Cēsu nov., LV-4126 Atrašanās vieta: "Dižzemes”, Dižstende, Lībagu pag., Talsu nov., LV-3258
Telefons: 63220263
Akreditācijas lēmums pieņemts: 2024-01-30
Akreditācijas apliecība derīga līdz: 2025-04-12
Sfēra nereglamentētajā jomā: Graudu un to pārstrādes produktu fizikālā un fizikāli ķīmiskā testēšana, augsnes fizikāli ķīmiskā testēšana
Objekts | Nosakāmie rādītāji | Inf. avota nr. | Normatīvi-tehniskās dokumentācijas nr. | Metodes nr. | Normatīvi-tehniskās dokumentācijas nosaukums | Reglam |
---|---|---|---|---|---|---|
MK noteikumi Nr.663 "Prasības pārtikas kvalitātes shēmām, to ieviešanas, darbības, uzraudzības un kontroles kārtība" no 18.08.2008. | 1 | Graudi, milti | Mitrums | LVS EN ISO 712:2010 | 1 | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. References metode. (ISO 712:2009) | 1 | 1 | LVS 278:2000 | Labība - Analīžu metodes - Lipekļa un tā kvalitātes noteikšana kviešu graudos | Lipekļa daudzums | 1 | p. 7.1. | 5 | Lipekļa (jēllipekļa) noteikšana | 1 | Lipekļa pretestība deformācijai | 1 | p. 7.2. | 6 | Lipekļa kvalitātes noteikšana | Graudi | Tilpummasa | LVS EN ISO 7971-3:2010 | 8 | Graudaugi. Tilpummasas "hektolitra masa" noteikšana. 3.daļa: Parastā metode (ISO 7971-3:2009) | Graudi, milti | Krišanas skaitlis | LVS EN ISO 3093:2010 | 9 | Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hadberga-Pertena metodes (ISO 3093:2009) | 1 | Sedimentācijas vērtība jeb Zeleny indekss | LVS EN ISO 5529:2010 | 10 | Kvieši. Sedimentācijas vērtības noteikšana. Zelenija tests (ISO 5529:2007) | 1 | Kopproteīns | LVS EN ISO 20483:2007 | 11 | Graudaugi un pākšaugi. Slāpekļa satura noteikšana un kopproteīna satura aprēķināšana. Kjeldāla metode | 1 |
Testēšanas pārskatu akreditācijas sfērā tiesīgi parakstīt:
Viktorija Miglāne - laboratorijas vadītājaLīga Anšmite - laborante